Odgojno-obrazovni rad "na daljinu"

 
Poštovani roditelji,
 

       Dječji vrtić "Malešnica", ravnateljica, pedagoginje, psihologinja, defektologinja, logopedinja i zdravstvena voditeljica, a napose odgojitelji vaše djece pružat će vam potporu u vašoj roditeljskoj ulozi u ovoj složenoj situaciji.
      
       Odgojitelji će putem različitih komunikacijskih kanala (e-mail odgojne skupine, Facebook, WhatsApp ili Viber grupa) nastojati održavati vezu s djecom, a vama pomoći da lakše prebrodite krizu. Odgojne skupine koje nisu prakticirale ovakav oblik komunikacije s roditeljima, istu će pokrenuti u sljedećih nekoliko dana.

       Sadržaji komunikacije bit će usmjereni na:
  • stvaranje pozitivnog ozračja;
  • pedagoške materijale i ideje za rad roditelja s djecom kod kuće;
  • prijedloge aktivnosti djece i roditelja (pjesmice, brojalice, pokretne igre, male scenske improvizacije, prijedlog priča i slikovnica, upute za izradu pojedinik sredstava za igru, obilježavanje važnih datuma, blagdana, praznika i dr.);
  • prijedloge za roditelje o kvalitetnim odgojno-obrazovnim, dokumentarnim i sličnim video materijalima na svim medijskim platformama.
       Poznato vam je da odgojitelji odgojno-obrazovni rad planiraju sukladno razvojnim potrebama i interesima djece, odnosno njihovom trenutnom psihofizičkom statusu. Svi sadržaji koje budete dobili biti će planirani i izabrani po tom principu kako bi i u ovoj situaciji, vi i odgojitelji, u partnerskom odnosu mogli zajedno podupirati cjeloviti razvoj vašeg djeteta.
 

                                                                                 pedagoginje Sonja Marković i Barbara Oremuš


       Ukoliko imate kakvih nedoumica ili pitanja, osim odgojiteljima vaše djece, možete se javiti i svim članovima stručnog tima na sljedeće e-mail adrese:

ravnateljica: ravnatelj@dv-malesnica.hr
pedagoginje: pedagog.markovic@dv-malesnica.hrpedagog.oremus@dv-malesnica.hr
psihologinja: psiholog@dv-malesnica.hr
defektologinja: defektolog@dv-malesnica.hr
logopedinja: logoped.dvmalesnica@gmail.com
zdravstvena voditeljica: zdravstveni.voditelj@dv-malesnica.hr
 

Ispiši stranicu